Horoscopul INDIAN! Iată caracteristicile fiecărui nativ

Zodiacul indian este un zodiac împărţit în 36 de perioade, a câte aproximativ zece zile fiecare. Fiecare decadă poate fi pusă în corespondenţă cu o zodie europeană.

Zodiacul nu este pus in ordine cronologica, cautati perioada in care v-ati nascut.

Zodia Toporişcă – 21 – 31 martie

Nativul zodiei Toporişcă din zodiacul indian are o fire energică şi sociabilă şi este harnic, perseverent şi încrezător în propriile forţe. Are tendinţa de a deveni intolerant, rigid. Pe plan sentimental, nativul din zodia Toporişcă se dovedeşte foarte tandru.

Zodia Apă – 10 – 19 februarie

Nativul zodiei Apă din zodiacul indian este deosebit de orgolios, încăpăţânat şi perseverent. Nu e bine să-i stai în cale când devine irascibil. Nativul din zodia Apă este un prieten devotat şi săritor, dar, din păcate, nu prea suportă să fie contrazis.

Zodia Arcaş – 11 – 20 ianuarie

Nativul zodiei Arcaş din zodiacul indian este un visător şi trăieşte într-o lume a lui. Este introvertit şi evită anturajele zgomotoase, preferând solitudinea şi liniştea. Pe plan profesional, nativul din zodia Arcaş este adesea lipsit de simţ practic, dar poate fi deosebit de inventiv, datorită imaginaţiei sale bogate.

Zodia Balanţă – 24 sep – 3 octombrie

Nativul zodiei Balanţă din zodiacul indian are un deosebit simţ al dreptăţii. Pentru el, moralitatea este pe primul plan. Fiecare cuvânt şi fiecare gest sunt îndelung chibzuite, cu grijă de a nu jigni pe nimeni, de a nu face nimic incorect faţă de cei din jur. Este încăpăţânat din fire şi nu poate fi abătut de la calea pe care a ales să o urmeze, este imun la argumente şi nu cedează ameninţărilor cu forţa.

Zodia Birjar – 11 – 20 aprilie

Nativul zodiei Birjar din zodiacul indian are o fire voluntară şi o fire cercetătoare. Sare uşor de la o idee la alta, îşi schimbă meseria frecvent, este destul de inconsecvent în opinii şi atitudini, îi plac începuturile.

Zodia Câine – 22 august – 1 septembrie

Nativul zodiei Câine din zodiacul indian este în primul rând curajos şi cinstit, calităţi cu care câştigă repede încrederea şi admiraţia celorlalţi. Generos, chiar altruist, nu ezită să îi ajute dezinteresat pe cei aflaţi în suferinţa. Nativul din zodia Câine este un partener de afaceri pe care te poţi baza, dar are un al şaselea simţ cu care „miroase” orice încercare de înşelătorie.

Zodia Caleaşcă – 31 ianuarie – 9 februarie

Nativul zodiei Caleaşcă din zodiacul indian este o persoană extrem de activă, mereu în mişcare, mereu în căutare de experienţe noi. Este curajos şi îi place să fie deschizător de drumuri. Nu este foarte cumpătat, ci adesea merge pe principiul „totul sau nimic”. Pe plan profesional, nativul din zodia Caleaşcă nu este deloc un executant docil şi conştiincios, dar poate fi un excelent explorator sau inventator.

Zodia Capră – 1 – 10 mai

Nativul zodiei Capră din zodiacul indian este un optimist convins şi, de regulă, este o persoană energică şi temperamentală. Este foarte inteligent, dar uneori entuziasmul şi nerăbdarea îl fac să se avânte în prea multe activităţi simultan, dintre care multe rămân nefinalizate. Îl prinde foarte bine rolul de deschizător de drumuri. În viaţă sentimentală, nativul din zodia Capră nu este deloc grăbit.

Zodia Corabie – 2 – 10 martie

Nativul zodiei Corabie din zodiacul indian are o statură impozantă şi o fire destul de greu de pătruns. În general, evită să se implice emoţional, iar atunci când interesele sale o cer, nu are scrupule. Nativul din zodia Corabie poate fi un om de afaceri prosper, fiind necruţător.

Zodia Delfin – 24 octombrie – 2 noiembrie

Nativul zodiei Delfin din zodiacul indian este o persoană foarte activă şi hotărâtă. Oricât de mari ar fi riscurile unei acţiuni, el nu va ezită să şi le asume, pentru că îi plac tocmai senzaţiile ţări pe care le trăieşte pe muchie de cuţit. Este foarte pasional, dar destul de inconstant.

Zodia Diamant – 11 – 20 iunie

Nativul zodiei Diamant din zodiacul indian este strălucitor în societate şi suficient de orgolios încât să considere că i se cuvine admiraţia necondiţionată a celor din jur. Cu toată siguranţă de sine pe care o afişează, este foarte sensibil la complimente şi măguliri. Tocmai acesta este punctul slab de care unii pot profita pentru a-l manipula. Deşi este o persoană inteligentă, nativul din zodia Diamant are tendinţa de a fi superficial şi nu prea conştiincios.

Zodia Elefant – 11 – 20 mai

Nativul zodiei Elefant din zodiacul indian este o persoană liniştită şi aşezată, răbdătoare şi perseverentă. Oricâte dificultăţi ar întâmpina, reuşeşte întotdeauna să-şi atingă scopurile. Nativul din zodia Elefant ţine foarte mult să aibă o profesie care să-i facă plăcere. Nu îl interesează posturi de conducere, dar poate fi un angajat conştiincios şi foarte eficient.

Zodia Fecioară – 24 august – 2 septembrie

Nativul zodiei Fecioară din zodiacul indian este foarte exigent din fire, mereu nemulţumit de şine. Aceeaşi exigenţă o manifestă şi faţă de cei din jur, care nu îi înghit foarte uşor spiritul critic. Pe plan profesional, nativul din zodia Fecioară ajunge de obicei la cel mai înalt nivel de cunoştinţe. Excelează în cultură şi are o logică imbatabilă. În familie şi în cercul de prieteni, nativul din zodia Fecioară este mult mai înţelegător, blând, chiar timid.

Zodia Fir – 21 – 31 mai

Nativul zodiei Fir din zodiacul indian este dotat cu un farmec deosebit, cu care îi cucereşte imediat pe cei din jur. Mai mult decât atât, este un maestru al cuvintelor. Este o persoană serioasă şi conştiincioasă, pe care te poţi baza într-un parteneriat.

Zodia Foc – 21 – 30 aprilie

Nativul zodiei Foc din zodiacul indian are o fire sensibilă şi apreciază artă şi frumosul. Are el însuşi veleităţi artistice şi un deosebit simţ al umorului. Nativul din zodia Foc este sentimental şi romantic. Fidel în dragoste, poate fi un partener de nădejde.

Zodia Funie – 22 – 31 decembrie

Nativul zodiei Funie din zodiacul indian este o fire puternică şi generoasă. Este inteligent şi abil şi găseşte întotdeauna soluţii la problemele sale şi ale celor din jur, pe care nu ezită să îi ajute. Nativul din zodia Funie este un prieten de nădejde şi un partener de viaţă pe care te poţi baza. Este statornic şi familist convins.

Zodia Leu – 13 – 22 noiembrie

Nativul zodiei Leu din zodiacul indian este puternic şi de neînduplecat. Îşi caută mereu un adversar pe măsură şi ştie să se lupte corect, dar fără îndurare. Nu este omul potrivit pentru activităţi de rutină. În viaţă particulară, nativul din zodia Leu poate fi o persoană dificilă şi incomodă. Este capricios şi îi place să îi ironizeze pe cei din jur.

Zodia Lotus – 1 – 10 ianuarie

Nativul zodiei Lotus din zodiacul indian este o fire optimistă şi reuşeşte întotdeauna să se facă agreat de cei din jur. În plus, ştie să fie generos şi să săra în ajutorul celor aflaţi în dificultate. Datorită felului sau de a fi, nativul din zodia Lotus este simpatizat de toţi şi uneori este chiar favorizat în afaceri sau pe plan profesional.

Zodia Maimuţa – 14 – 21 octombrie

Nativul zodiei Maimuţă din zodiacul indian are o minte ageră şi combinativă. Îi place să urzească în taină planuri complexe, pe care apoi le pune în practică la fel de discret. Pe plan sentimental, nativul din zodia Maimuţa este inconstant şi superficial. Uneori ajunge să aibă o reputaţie proastă, de care, însă, nu se sinchiseşte.

Zodia Metal – 13 – 21 decembrie

Nativul zodiei Metal din zodiacul indian este dur şi rece, exact că elementul care patronează zodia. Este, însă, o persoană foarte inteligentă, care ştie să fie sociabilă, temperându-şi duritatea. În viaţă personală, nativul din zodia Metal se arată mult mai flexibil şi înţelegător, dar va luă intotdeuna decizii raţionale, bazându-se pe o logică imposibil de combătut.

Zodia Până – 3 – 12 septembrie

Nativul zodiei Până din zodiacul indian stăpâneşte meşteşugul cuvintelor. Vorbeşte şi scrie cu mult farmec şi ştie să fie foarte convingător. Poate face o carieră strălucită că orator sau scriitor şi chiar îşi doreşte să ajungă o personalitate vestită. Nu este exclusă o carieră politică, în care carismă să îl poate ajuta enorm. În viaţă particulară, nativul din zodia Până are tendinţa să devină cabotin şi lipsit de modestie.

Zodia Perlă – 20 februarie – 1 martie

Nativul zodiei Perlă din zodiacul indian este o fire sensibilă sub o aparentă de duritate. Are mare nevoie de tandreţe şi ocrotire, dar, ştiindu-se vulnerabil, îşi construieşte o imagine de om puternic, sigur pe şine. Nativul din zodia Perlă este un bun prieten, blând şi înţelegător. Este genul care ascultă cu răbdare confesiunile prietenilor şi le oferă sfaturi înţelepte. Pe plan sentimental este un tovarăş de viaţă ideal: sensibil, romantic, tandru.

Zodia Pheonix – 1 – 10 iunie

Nativul zodiei Phoenix din zodiacul indian om de caracter, care nu abuzează de bunăvoinţă celorlalţi ci, dimpotrivă, se arată atent şi înţelegător. În relaţiile sentimentale, nativul din zodia Phoenix mizează pe înţelegere reciprocă, tandreţe şi sinceritate. Îşi doreşte un partener blând şi tandru că el, cu care să trăiască în armonie.

Zodia Pustnic – 23 noiembrie – 2 decembrie

Nativul zodiei Pustnic din zodiacul indian are o personalitate puternică. Datorită firii sale rebele, ajunge adesea să se izoleze. Are o inteligenţă ascuţită şi o deosebită sete de cunoaştere.Viaţa particulară a nativului din zodia Pustnic are toate şansele să fie foarte săracă. Nativul Pustnic se dedică muncii şi nu este atras de viaţă de familie.

Zodia Rândunică – 13 – 23 septembrie

Nativul zodiei Rândunică din zodiacul indian nu îşi doreşte decât o viaţă liniştită, fără aventuri şi surprize. Este o persoană ordonată, riguroasă şi calmă. Nu are aspiraţii deosebite pe plan profesional. Poate fi un angajat conştiincios şi disciplinat. Cel mai bine se simte în familie şi în cercul de prieteni, unde se dovedeşte afectuos, vesel, simpatic tuturor.

Zodia Şarpe – 1 – 10 iulie

Nativul zodiei Şarpe din zodiacul indian se ghidează în viaţă după dictonul „trăieşte clipă”. Este o fire impulsivă şi extremistă. Nu se gândeşte la consecinţele faptelor sale şi nu învaţă din experienţă. Nativul din zodia Şarpe este un partener foarte incomod şi imprevizibil.

Zodia Scoică – 3 – 12 decembrie

Nativul zodiei Scoică din zodiacul indian este o persoană retrasă şi demnă, ce radiază înţelepciune. Are capacitatea de a trage învăţăminte din tot ce trăieşte, dar şi din experienţă altora. Ştie să asculte şi reuşeşte să dea sfaturi înţelepte, dar are grijă să nu dezvăluie nimic despre sine. În familie şi în cercul de prieteni, nativul din zodia Scoică este un companion plăcut, liniştit, înţelegător şi împăciuitor.

Zodia Ţestoasă – 11 – 21 iulie

Nativul zodiei Ţestoasă din zodiacul indian este timid şi are o fire sensibilă. Ori de câte ori crede că este în pericol, se retrage în carapacea să, din care va ieşi cu greu, doar când se va simţi în siguranţă. Adesea devine dependent de altă persoană, pe a cărei protecţie se bazează. Pe plan profesional, nativul din zodia Ţestoasă este conştiincios şi meticulos.

Zodia Turn – 3 – 12 noiembrie

Nativul zodiei Turn din zodiacul indian este o persoană liniştită, amabilă şi politicoasă. De asemenea, se bucură de o deosebită sensibilitate artistică şi are gusturi rafinate. În familie şi în cercul de prieteni, nativul din zodia Turn este o persoană plăcută şi ataşantă, dar, la rândul său, se ataşează de ceilalţi până la a deveni posesiv.

Zodia Uliu – 4 – 13 octombrie

Nativul zodiei Uliu din zodiacul indian este o persoană detaşată, care, la fel că pasărea al cărei nume îl poartă zodia, planează la mare altitudine deasupra tuturor, ceea ce îi asigură o vedere de ansamblu asupra tuturor lucrurilor şi o mai mare obiectivitate. În viaţă particulară, nativul din zodia Uliu urmăreşte să aibă un trăi bun, lipsit de griji şi îşi alege partenerul de viaţă şi prietenii în funcţie de măsura în care îi pot fi de ajutor pentru a-şi atinge scopul.

Zodia Urs – 13 – 23 august

Nativul zodiei Urs din zodiacul indian este prietenos şi generos, gata să le dea prietenilor şi cămaşa de pe el. Este un entuziast, uneori aproape naiv sau copilăros. Tot că un copil, îşi doreşte imediat orice „jucărie nouă”. În carieră şi în societate, nativul din zodia Urs este conştiincios şi corect. Simte nevoia să fie apreciat la adevărată lui valoare şi să fie tratat corect.

Zodia Vânător – 2 – 12 august

Nativul zodiei Vânător din zodiacul indian este o persoană autoritară sub o aparentă de jovialitate. Este un bun organizator şi are un simţ înnăscut al afacerilor. Îşi atinge aproape întotdeauna scopurile propuse. În familie, nativul din zodia Vânător îşi asumă întotdeauna principalele responsabilităţi şi va asigură un trăi liniştit celorlalţi membri.

Zodia Vier – 21 – 30 iulie

Nativul zodiei Vier din zodiacul indian este o persoană cu gusturi rafinate, care iubeşte artă sub toate formele ei. Este şi foarte inteligent ştie să se facă plăcut celor din jur, mai ales prin comportamentul şarmant şi vorbă dulce, dar ajutat şi de fizicul său armonios.

Zodia Vultur – 21 – 30 ianuarie

Nativul zodiei Vultur din zodiacul indian este un om puternic şi perseverent. Este dinamic şi hotărât şi nu-i place să lase nimic neterminat. Este conştient de valoarea să şi reuşeşte întotdeauna să obţină ceea ce i se cuvine. În societate şi în familie, nativul din zodia Vultur este un companion agreabil, calm şi echilibrat.

Zodia Yoghin – 11 – 20 martie

Nativul zodiei Yoghin din zodiacul indian este un meditativ, un idealist. Tăcut şi retras, dispreţuieşte latură materială a vieţii şi este preocupat de evoluţia spirituală. Este uneori greu de înţeles şi pare că nu are un scop în viaţă. Nu este foarte sociabil şi, în general, are puţini prieteni. Îi plac discuţiile filozofice interminabile, până târziu în noapte.

Zodia Cal – 1 – 10 aprilie

Nativul zodiei Cal din zodiacul indian este o persoană sociabilă şi spirituală. Va fi mereu înconjurat de prieteni, pe care îi atrage prin firea să veselă, dar va rămâne mereu o individualitate, nu un om din mulţime. Nativul din zodia Cal se orientează în viaţă după un set propriu de valori şi nu prea îi păsa ce cred sau ce spun alţii despre el. Nu merge pe cărări bătătorite, ci preferă să găsească soluţii proprii tuturor problemelor.

Sursa: Adevărul.ro